Η εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΛΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, φέρει το όνομα του ιδρυτή της, ο οποίος από το 1985 ασχολείται με την παραγωγή και το εμπόριο ειδών οικιακής χρήσης.

Το 2004 η εταιρεία μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εργοστασιακές εγκαταστάσεις, 4000 τ.μ. κτιριακής κάλυψης στο Ζεφύρι Αττικής.

Το 2005, επεκτείνεται το φάσμα των δραστηριοτήτων της ξεκινώντας κάθετη παραγωγή ΣΚΟΥΠΑΣ / ΒΟΥΡΤΣΑΣ. Την ίδια περίοδο κάνει τις πρώτες εξαγωγές σε Αλβανία, Κύπρο και άλλες Βαλκανικές χώρες, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά εκτενές πελατολόγιο σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι εγκαταστάσεις μας

  • Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία
  • Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας
  • Το έμπειρο προσωπικό και η συνεχής επίβλεψη και παρακολούθηση των Υπεύθυνων Παραγωγής
  • Η έρευνα αγοράς του Τμήματος Πωλήσεων και Markerting
  • Οι αποθηκευτικοί χώροι μας δίνουν τη δυνατότητα:α). Να προωθούμε στην αγορά προϊόντα ανταγωνιστικά, άριστης ποιότηταςβ). Να παρουσιάζουμε συνεχώς νέους κωδικούς, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε πελάτηγ). Να αποθηκεύουμε στις εγκαταστάσεις μας μεγάλες ποσότητες, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης ακόμα και στις μεγαλύτερες παραγγελίες.

Είμαστε λοιπόν, στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας, ελπίζοντας στο χτίσιμο μιας δυνατής και μακροχρόνιας συνεργασίας.